Impregnated Core Pregnant Bursa Core


Impregnated Core Pregnant Bursa Core

Podrobnosti izdelka

S strokovno in proizvodne tovarne, HAINAISEN je eden vodilnih Kitajska impregnirani jedro noseča bursa jedro proizvajalcev. Dobrodošli na debelo impregnirani jedro noseča bursa jedro od nas, smo vedno imeli poceni izdelki, da vam ponudimo.

V rudniku gradnjo in vrtanje konstrukcije, negotovost in spremenljivost rock je povzročil veliko težav normalno vrtanje konstrukcije. PDC svedri so pogosto uporablja, visoko stabilnost in velik por tvori učinkovitosti, ki so z omejenimi možnostmi; vendar, med gradnjo, kompleksnost rock je daleč presega naša pričakovanja, spremenljiv rock lahko ovirajo normalno delovanje PDC vaja jamo, por nesreč kot rezilo zlom ali luknjo krčenja se lahko zgodi, s tem ne samo vpliva na življenjsko dobo na sveder, ampak tudi vplivajo na oblikovanje kakovosti.

Kako izboljšati položaj, rešiti problem, kot tudi zagotavljanje PDC svedri z bolj stabilno delovanje in boljšo kakovost za splošno uporabnik postane izziv za vse vrtanje bitov proizvajalci. Z vztrajno poudarja, "poskuša najbolje služi vse stranke", Jinshuo družba je naredil velik preboj in razvili nove tehnologije-Diamond prevlečeni PDC sveder po trdo delo skoraj eno leto in nešteto napak.

Diamond prevlečeni PDC Drill Bit je plast diamant zrn na površini spajkalnih preko posebne obrti, ki postavlja na diamant zaščitno folijo za PDC sveder. Poskus pričal, da: diamant film lahko izboljšate moč rezilo, učinkovito znižati verjetnost rezilo zlom, okrepiti stabilnost PDC sveder, kot tudi podaljša življenjsko dobo PDC drill bit; obstoj diamantna zrna še krepi učinek zaščite merilnik, por, ki so kakovosti je višja; Medtem, hrapavost in ostrino diamanta film povečuje self-ostrenje delovanja PDC drill bit, in sicer vrhunske za vrtanje malo vnaprej, s čimer močno znižanje trajanje "sveder modeliranje" in hitro vrtanje posnetkov.

Obstajajo tri vrste diamond prevlečeni svedri: diamond prevlečeni PDC sidra sveder, diamond prevlečeni PDC niso vrtanje sveder in diamond prevlečeni PDC vrtanje drill bit. Tri vrste izdelka so vse opravili pregled tehnoloških pregledov ministrstvo in nacionalni patent certifikat.


Povpraševanje
返回顶部